Arrivée Gourmet Catering

Let the Taste do Its Magic!

„Arrivée“ – iš prancūzų kalbos išvertus, reiškia atvykimas.  Didžiuojamės jau ne vienerius metus dirbdami su geriausiais savo srities profesionalais – daugiau nei 30 metų profesionalią patirtį turinčiu prancūzų šefu Xavier Bouriot ir Londone dirbančiu desertų šefu Evaldu Juška.  „Arrivée“ restoranas – tai gastronominių žinių, naujų skonių atradimo vieta, kurioje sutinkame Jus, mūsų mielus svečius, ir su kuriais, iš visos širdies, dalinamės pas mus atvykstančių šefų kūrybine emocija.

Tikime, kad genialumas slypi paprastume.  Skonis, stilius ir profesionalumas – pagrindiniai mūsų darbo principai, kuriant išskirtinių skonių šventę Jums ir Jūsų artimiesiems.  Tikimės, kad mūsų komandos sukurti, metų sezonų įkvėpti vieno kąsnio užkandukai nustebins Jus skonių deriniais, produktų išskirtinimu, komandos kūrybiškumu ir stilingu jų pateikimu.

 Pasinerkite į gastronominę kelionę su „Arrivée Gourmet Catering“ profesionalų komanda!

Restoranas „Arrivée“

  Kulinariniai šedevrai gimsta restorano „Arrivée“ virtuvėje, įsikūrusioje pačiame Kauno senamiestyje, Vilniaus g. 29.
Vyriausiasis restorano šefas – Xavier Bouriot.  Vyriausiasis desertų  šefas – Evaldas Juška. Restorano komanda –  entuziastingi jauni profesionalai – geriausi Kulinarinio meno bakalauro studijų programos studentai ir alumni.