Mūsų komanda

Mūsų komanda

Vyriausieji restorano šefai – Xavier Bouriot ir Evaldas Juška. Vienintelės Lietuvoje Kulinarinio
meno bakalauro studijų programos III kurso studentų ir alumni geriausi darbai –
vieno kąsnio pikantiški ir saldūs užkandukai, žavintys skonio lengvumu, kūrybiniu
estetiškumu bei gamybos technikų profesionalumu.

Xavier Bouriot

Vyriausiasis šefas. Po daugiau nei 25 metų praleistų dirbant su garsiausiais Prancūzjos šefais tokiais kaip Guy Savoy, Alain Senderens, Michel Rostang ir Alain Ducasse, bei po beveik 10 metų dirbant vienu pagrindinių konsultantų Alain Ducasse Institute, Xavier prisijungė prie Ritz Paris Place Vendôme komandos, kad padėtų Ritz Escoffier Culinary School atidarymui Paryžiuje. Po sėkmingo šios mokyklos starto, 2016 metais Xavier nusprendžia įsteigti savo kompaniją, kurios tikslas būtų skleisti prancūzų gastronomijos pasaulio idėjas kitose šalyse. Xavier Bouriot taip pat vadovauja „Kulinarinio meno“ bakalauro studijų programai Lietuvoje, Kaune.

Evaldas Juška

Vyriausiasis konditerijos šefas. Prizinių vietų 2014 m. ir 2016 m. Lietuvos virėjų čempionato nugalėtojas, 2015 m. stažavęsis Maaemo restorane Osle (3 Michelin žvaigždutės), gilinęs konditerijos žinias Londono šefų akademijoje, garsaus prancūzų šefo Alain Ducasse mokykloje, baigęs šokolado kursus Škotijoje pas šokolado meistrę Ruth Hinks (Britanijos konditerių rinktinės narė), šiuo metu dirba antruoju konditeriu šefu (pastry sous chef) Londono South Place Hotel viešbutyje, kuriame įsikūręs 1 Michelin žvaigždutės restoranas “Angler”. Šiuo metu kartu su savo restorano šefu dalyvauja geriausio konditerijos meistro Britanijoje („Bake-off professional“) turnyre.

Jūratė Savukynienė

Arrivée Gourmet Catering vadovė, maisto technologė. Gyvendama įvairiose Europos šalyse pažino skirtingų šalių virtuves, tautų valgymo įpročius, naujus produktus. Baigusi kulinarinio meno studijas, savo svajonę pavertė profesionaliu darbu gourmet catering srityje ir prisijungė prie restorano Arrivée profesionalų komandos.